Про продукт

Наш головний критерій - це якість!

Кожна партія виробленої продукції проходить мікробіологічний та фізико-хімічний аналіз.
З 10 липня 2012р. пивоварня впровадила систему безпеки якості харчових продуктів НАССР.
Система управління безпекою харчових продуктів HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points - аналіз ризиків і критичні точки контролю), згідно з ДСТУ 4161 - 2003 Системи управління безпекою харчових продуктів.

При приготуванні пива використовується традиційна технологія, що дозволяє зберегти в пиві біологічно активні речовини, вітаміни і живі дріжджові клітини.

Пиво «Одеської приватної броварні» після дозрівання не проходить пастеризації, термічної і хімічної обробки.

Посилений постійний контроль за всіма процесами виготовлення і дозрівання пива Одеської приватної броварні, і високий професіоналізм пивоварів дозволяє ідеально витримати якість і запропонувати споживачеві натуральне, свіже і смачне пиво.