Пивоварня
Ми варимо пиво настойним способом. Це старий спосіб варіння пива.
Наприклад, це як чай, який Ви заварюєте - залили окропом і необхідно почекати, щоб настоявся (настойний). Тежсаме і при варінні нашого пива. Солод заливають гарячою водою і чекають певний час, поки настоїться. Ніхто неВорушило і не турбує, немає мішалок і насосів. Ніхто не «вичавлює» з солоду все, що треба і не треба.
Настойним способом варили пиво раніше, мішалок і насосів просто не було. Коли ми починали працювати, технологипивзаводів говорили, що на такому обладнанні неможливо зварити пиво. Сучасні технології пішли далеко вперед.
При настойним способі виробництва пива пред'являються високі вимоги до якості солоду. Варимо пиво на німецькомусолоді Weyermann. Це невелика солодовня, яка спеціалізується на виробництві високоякісного солоду і поставляєйого в невеликі пивоварні по всьому світу. Ця солодовня з великим ім'ям і з великою історією, утворена вона в1879 році.
Наша пивоварня варить в основному так звані баварські сорти пива, більш м'які, сильніше виражений солодовийсмак, немає різкої гіркоти в післясмак, не сушить. Так само пробуємо себе в крафтового пивоварінні.
Термін дозрівання пива
Наше пиво дозріває 30-35 діб, тобто то пиво, яке ви п'єте зараз, зварено приблизно місяць тому.
Свіжістьпива відраховується не з часу варіння, а з моменту розливу його з ємності.